ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ DM 5

Κορυφαίος και εξελιγμένος κύλινδρος του γερμανικού οίκου CES με πρωτοτυπίες στον τρόπο εφαρμογής και λειτουργίας των pin (μπίλιες).

Πατενταρισμένο προφίλ κλειδιού με πολλαπλές αυλακώσεις στα κάθετα πλευρικά μέρη του κλειδιού και ασυνήθιστα κοψίματα εφαρμογής των Pin.

Στον περιστρεφόμενο ρότορα κάθε πλευράς του κυλίνδρου υπάρχουν μέχρι και 16 pin (μπίλιες) ακτινικά τοποθετημένες.

Επίσης, στον περιστρεφόμενο ρότορα κάθε πλευράς, δύο μπάρες ευθυγραμίζονται με την είσοδο του κλειδιού αυξάνοντας την ασφάλεια και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την καλή λειτουργία μειώνοντας τις τριβές.

Απόλυτη προστασία anti-bumping.

Aπόλυτη προστασία σε κάθε εργαλείο picking.

Πρόσθετη υψηλή προστασία anti-drilling και anti-pulling.

Modular system (σπονδυλωτόο σύστημα) για όλα τα μήκη.

Κάθε κύλινδρος DM 5 συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της οποίας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού.

Σημείωση: Για να προσφέρει κάθε κύλινδρος υψηλή ασφάλεια, δεν αρκούν οι τεχνικές του προδιαγραφές. Επιβάλλεται η προστασία του από ένα αυθεντικό Defender (βλέπε Defender).


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036