Προστασία κλειδιών.

 

Όπως προστατεύουμε την τραπεζική μας κάρτα να μην βρεθεί στα χέρια ανθρώπων που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν εις βάρος του τραπεζικού μας λογαριασμού, έτσι πρέπει να προστατεύουμε και τα κλειδιά του σπιτιού μας, του χρηματοκιβωτίου, της τραπεζικής μας θυρίδας ώστε να μην παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χέρια ανθρώπων που δεν είναι απολύτου εμπιστοσύνης.

Έτσι μειώνεται το ρίσκο να γίνει αντιγραφή των κλειδιών σας από εξειδικευμένους τεχνικούς του είδους με υψηλές γνώσεις.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό ή σε έναν κλειδαρά στο χώρο του εργαστηρίου του να ασχοληθεί με την εξέλιξη της τέχνης που υπηρετεί κ από αυτή απολαμβάνει τα προς το ζην.

Επίσης όλες οι πατέντες των κλειδιών έχουν χρονική διάρκεια με αποτέλεσμα μετά τη λήξη τους να είναι όλα ελεύθερα και καλό είναι να ρωτάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις εξελίξεις στον τομέα των κλειδαριών.

 

 

Βασίλης Σιάμος


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036