Πώς να επιλέξετε τη σωστή βιομετρική κλειδαριά.


Με τόσο πολλές ελκυστικές βιομετρικές κλειδαριές ασφαλείας στην αγορά, μπορεί να έχετε μπερδευτεί και να μην ξέρετε σε ποια τελικά πρέπει να καταλήξετε.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την κλειδαριά για εξωτερικές πόρτες, όπως η μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας ή η γκαραζόπορτά σας, ψάξτε για μια κλειδαριά ασφαλείας με υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Για την μπροστινή πόρτα διαλέξτε μία με χερούλι που προσθέτει μια σχεδιαστική πινελιά στη γενικότερη όψη της κλειδαριάς της πόρτας σας.

Επιλέξτε κλειδαριές με πόμολα που είναι 100% μασίφ μέταλλο για υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Για τις πλαϊνές και τις πίσω πόρτες, ένα πόμολο με ενσωματωμένη κλειδαριά είναι ό,τι πρέπει.

Επιπρόσθετα, διαλέξτε ένα φινίρισμα που ταιριάζει με την πόρτα ή το ντεκόρ σας. Υπάρχουν πολλών ειδών διαθέσιμα φινιρίσματα, όπως μπρούντζος, νίκελ και χρώμιο.

Αν ψάχνετε για κλειδαριές για τις εσωτερικές πόρτες, διαλέξτε κλειδαριές που είναι εύκολες στη χρήση και που ταιριάζουν με τη γενικότερη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας.

Οι ακόλουθες τρεις βιομετρικές κλειδαριές αντιπροσωπεύουν τους τρεις τύπους διαθέσιμων βιομετρικών κλειδαριών: κλειδαριές ασφαλείας τύπου deadbolt, κλειδαριές τύπου latch και κλειδαριές τύπου mortise. Διαφέρουν στο βάθος και στη μέθοδο εγκατάστασης καθώς και στη λειτουργία των συστημάτων κλειδώματος. Όλες τους είναι διαθέσιμες σε σχέδια που ταιριάζουν στις περισσότερες πόρτες.

Βιομετρική κλειδαριά 1 επαφής δίχως κλειδί τύπου Mortise

Με αυτή την κλειδαριά τύπου mortise μπορείτε να εγγράψετε ως και 99 χρήστες, επισκέπτες και διαχειριστές και μετά να καθορίσετε τη διαγραφή των κωδικών επισκεπτών σε συγκεκριμένη ημερομηνία και χρόνο. Είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη κλειδαριά ασφαλείας και ο οπτικός του αισθητήρας προστατεύεται από τα καιρικά στοιχεία με κυλιόμενο κάλυμμα. Μόλις σηκώσετε το κυλιόμενο κάλυμμα, θα ενεργοποιήσετε το σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος. Αυτή η κλειδαριά και άλλες βιομετρικές κλειδαριές είναι διαθέσιμες σε αξιόπιστους αντιπροσώπους.

Χρυσή Βιομετρική Κλειδαριά Δακτυλικού Αποτυπώματος Μιας επαφής τύπου Latch

Αυτή κλειδαριά απαιτεί δύναμη στο χειρισμό, και είναι επίσης διαθέσιμη σε έγκυρους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιεί ένα κυλιόμενο κάλυμμα που λειτουργεί ως προστασία για τον αισθητήρα και την κλειδαριά και λειτουργεί ως διακόπτης που ενεργοποιεί τον αριθμητικό σαρωτή και την υποδοχή επαφής του δακτυλικού σας αποτυπώματος και παρέχει πρόσβαση στο χώρο. Παρέχει επίσης πρόσβαση με κωδικό pin που υπερβαίνει τους κωδικούς της κλειδαριάς.

Axxis Biometrics BD1-HS Βιομετρική Κλειδαριά Ασφαλείας Δακτυλικού Αποτυπώματος

Η κλειδαριά αυτή έχει αξιολογηθεί από πολλές ιστοσελίδες ως η καλύτερη βιομετρική κλειδαριά ασφαλείας. Ενσωματώνει ένα ενισχυμένο μοτέρ, μια κλειδαριά ασφαλείας τύπου ANSI Βαθμού 1 και μια δίοδο κλειδιού ανθεκτική στα χτυπήματα, στα γδαρσίματα ή στην παραβίαση με τρυπάνι. Όπως και στις υπόλοιπες κλειδαριές, ο αισθητήρας προστατεύεται από ένα κυλιόμενο κάλυμμα. Άλλα μοντέλα Axxis συνοδεύονται από σύστημα τηλεχειρισμού.

 

http://www.siamo.gr/458/viometrikes-kleidaries-asfaleias

 

 

πηγή : http://goarticle.gr/


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036