Ξεκλειδώνουν κλειδαριές για αναψυχή.... και όμως το κάνουν.


Lock picking / απόσπαση κλειδαριάς : είναι η πράξη του  ξεκλείδωματος  μιας κλειδαριάς αναλύωντας  και  χειριζόντας  τα  εξαρτήματα  της  μηχανής της κλειδαριάς, χωρίς το πρωτότυπο κλειδί.

Παρά το γεγονός ότι picking  μιας κλειδαριάς  μπορεί να συνδέεται με εγκληματικές προθέσεις αλλά από την άλλη πλευρά  αυτό είναι ένα βασικό προσόν για έναν κλειδαρά. Lock picking είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανοίξει  κάποιος  κλειδαράς  μια κλειδαριά χωρίς το σωστό κλειδί, ενώ δεν βλάπτει την κλειδαριά, ώστε να μπορείτε να την χρησιμοποείτε για μελλοντική χρήση, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό με αντίκες κλειδαριές που θα ήταν αδύνατο να αντικαταστήσει  κάποιος αν χρησιμοποιούνταν  καταστρεπτική  μεθόδοι  εισόδου.

 

Συνήθως είναι δυνατόν να παρακάμψει  το picking  ένας κλειδαράς και να την ξεκλειδώσει,  οι περισσότερες κοινές κλειδαριές μπορούν  γρήγορα και εύκολα  να άνοιχτούν με ένα τρυπάνι, κόφτη, χτύπημα κλειδί, ή ενός υδραυλικού γρύλου.

Μια κλειδαριά που προσφέρει υψηλή αντίσταση στην απόσπαση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι  είναι  πιο δύσκολη  στην μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση , αλλά θα κάνει πιο δύσκολη την λαθραία μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση . Συχνά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τους συναγερμούς για την παροχή  πιο  υψηλής ασφάλειας .

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να ξεκλειδώνουν  κλειδαριές για αναψυχή, επειδή τους φέρνει μεγάλη ικανοποίηση και είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσει η ώρα? Έχει και μεράκι. 

 


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036