Κυκλοφορεί στα ελληνικά το βιβλίο για την οικιακή ασφάλεια του διεθνούς φήμης ειδικού Alex HaddoxΣε μια περίοδο ανασφάλειας και φόβου κατά την οποία τα κρούσματα διαρρήξεων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, η προστασία της κατοικίας και της οικογενειακής εστίας από κάθε εξωτερική απειλή αποτελεί ένα από τα πρώτα μελήματα του οικογενειάρχη αλλά και του κάθε ανθρώπου που ζει μόνος του, ειδικά αν πρόκειται για μια μοναχική γυναίκα ή ένα ηλικιωμένο άτομο. Στο βιβλίο αυτό, ο συγγραφέας Άλεξ Χάντοξ, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα ασφάλειας και διευθυντής της διαδικτυακής εκπομπής Practical Defense (Πρακτική Άμυνα) μοιράζεται τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις δεξιότητές του, παρουσιάζοντας πρακτικές συμβουλές οικιακής ασφάλειας οι οποίες δεν απαιτούν τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά μπορούν να προστατέψουν την κατοικία σας από το να γίνει στόχος κακοποιών, όπως:
Βασικά: Πώς να αποφύγετε να γίνετε στόχος, επίπεδα εγρήγορσης, καθημερινές συνήθειες που ίσως πρέπει να αλλάξετε, κανόνες αποτροπής.
Ασφάλεια εξωτερικής περιμέτρου: Φράκτες και μαντρότοιχοι, φωτισμός και κάμερες ασφαλείας, θάμνοι και φυτά, μέτρα παραπλάνησης και αποτροπής των υποψήφιων διαρρηκτών.
Ασφάλεια εσωτερικής Περιμέτρου: Συστήματα συναγερμού, πόρτες και παράθυρα, εσωτερικά φώτα, χρήση τηλεφώνων, δωμάτιο ασφαλείας, σκυλιά και μέσα αυτοάμυνας.
Επίσης ο οδηγός παρέχει συμβουλές για το πώς πρέπει να φροντίζετε τις ώρες ή τις ημέρες που λείπετε ώστε το σπίτι να δείχνει κατοικημένο, τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να απαντάτε σε αγνώστους οι οποίοι σας τηλεφωνούν ή σας χτυπούν την πόρτα, πώς σκέπτονται και ενεργούν οι διαρρήκτες, πώς να τους αποθαρρύνετε κ.λπ. Ο Άλεξ Χάντοξ είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός σε θέματα ασφαλείας και παρουσιαστής της διαδικτυακής εκπομπής Practical Defense (Πρακτική Άμυνα). Είναι ο διευθυντής της σχολής Palladium Education, Inc, όπου διδάσκονται πρακτικές αυτοάμυνας και τεχνικές αποτροπής της βίας, οι οποίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα της καθημερινής ζωής.


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036