Έξυπνες συμβουλές για το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου!


 

Νομίζετε ότι το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι αρκετά ασφαλές για να του... εμπιστευτείτε τα πολύτιμα αντικείμενα σας; Κι' όμως υπάρχει ακόμη τρόπος για να το ανοίξουν ξένα... χέρια δίχως καν να το καταλάβετε! Μάθετε πως θα αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις!

Ξενοδοχεία, ειδικά της κατηγορίας τεσσάρων και πέντε αστέρων είναι συνήθως εξαιρετικά ασφαλή! Παρέχοντας σας με ένα χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο, έχετε τη δυνατότητα να προστατεύσετε πολύτιμα αντικείμενα και κοσμήματα ώστε να μην ανησυχείτε όταν φεύγετε από το δωμάτιο δίχως αυτά! Ωστόσο, τα πράγματα εξακολουθούν να εξαφανίζονται περιστασιακά, και μάλιστα χωρίς ο ιδιοκτήτης καν να το καταλάβει!

Ακολουθούν μερικές έξυπνες συμβουλές για να μη μετρήσετε δυσάρεστες απώλειες...

Εάν το δωμάτιο του ξενοδοχείου διαθέτει χρηματοκιβώτιο είναι καλό να το χρησιμοποιήσετε για να φυλάξετε όλα τα πολύτιμα αντικείμενά σας εκεί. Ωστόσο, εάν η συσκευή είναι ηλεκτρονική, σκουπίστε τα πλήκτρα αφής με ένα υγρό πανί, και στη συνέχεια αφήστε τη να στεγνώσει για να πληκτρολογήσετε το μυστικό κωδικό σας. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το χρηματοκιβώτιο.

Επίσης, αφού έχετε πληκτρολογήσει τον κωδικό σας και έχετε κλείσει την πόρτα πατήστε όλα τα άλλα πλήκτρα / αριθμούς που δεν αποτελούν τον κωδικό σας, και πιέστε τα σταθερά. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να ενεργοποιηθεί ένας μικρός... συναγερμός από το χρηματοκιβώτιο, αλλά θα σταματήσει γρήγορα και κανείς δεν θα δώσει καμία σημασία (!).

Ο λόγος για να γίνει αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα ξενοδοχεία διαθέτουν ειδικά υγρά ή σε μορφή σκόνης που τους δείχνει όταν χρησιμοποιούν έναν ορισμένο φως τα πλήκτρα που έχουν πατηθεί. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ένας κλέφτης σε ένα ξενοδοχείο έκλεβε €10 από το κάθε δωμάτιο! Και μπορεί το ποσό να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά όταν το ξενοδοχείο διαθέτει 500 δωμάτια μπορείτε να φανταστείτε το κέρδος που είχε!

Και θυμηθείτε! Ποτέ μην αφήνετε αντικείμενα αξίας σε τσάντες ακόμη κι' αν είναι κλειδωμένες με λουκέτο! Αρκεί ένα μαχαίρι και η κοπή της ραφής της τσάντας για να αποσπάσει κάποιος το περιεχόμενο!

 


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036