Γιατι οι κλειδαριες mottura είναι οι πιο αξιόπιστεςΟι κλειδαριές που χρησημοποιούμε κατασκευάζονται από τον οίκο MOTTURA και ανήκουν στη νέα γενιά κλειδαριών.

Η κεφαλή εισόδου του κλειδιού (λέγεται και κύλινδρος) είναι αποκλειστικής εισαγωγής και χρήσης της εταιρίας SIAMO με πατενταρισμένο και προστατευόμενο προφίλ κλειδιού – ΚΑΡΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ – καθιστώντας αδύνατη την αντιγραφή του κλειδιού.

Η κεφαλή έχοντας 14 τουλάχιστον ΡΙΝ (τρυπήματα) σε συνδυασμό με την ειδική διπλή παλινδρομική παγίδα, ανεβάζει τους συνδυασμούς άνω των 18.000.000 καθιστώντας αδύνατη τη διάρρηξη με αντικλείδια και σύγχρονα δονητικά εργαλεία - σπάσιμο του ρότορα. (Υψηλή γνώση και ειδίκευση στην διάρρηξη)

Έχουν νέο τρόπο λειτουργίας χρησιμοποιώντας γραναζωτό σύστημα ολίσθησης των πύρρων με αποτέλεσμα να περιορίζουν τις πιθανότητες διάρρηξης με διαρρηκτικά εργαλεία έχοντας συνδυάσει το ισχυρότατο γρανάζι σε ομαλή και αθόρυβη λειτουργία.

Διαθέτουν διπλές παγίδες έτσι ώστε να μπλοκάρουν σε απόπειρα σπασίματος – κοπής της κεφαλής (κυλίνδρου) εισόδου του κλειδιού:

Προστασία από το σπάσιμο:
    Σε προσπάθεια διάρρηξης αν καταφέρουμε να αφαιρέσουμε ή να σπάσουμε την κεφαλή εισόδου του κλειδιού να μπλοκάρει αυτόματα το σύστημα ξεκλειδώματος στο κυρίως σώμα της κλειδαριάς και μάλιστα σε θέση απομακρυσμένη από την κεφαλή (Κύλινδρο). 

Προστασία από το τρύπημα:
     Σε προσπάθεια τρυπήματος της κεφαλής με τρυπάνι αν φθάσουμε στο σημείο περιστροφής η μία εκ των δυο παγίδων που ακουμπά το σημείο περιστροφής ενεργοποιείται με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η κλειδαριά αποκλείοντας την διάρρηξη.

Η προστασία της κεφαλής γίνεται από ισχυρό γνήσιο DEFENDER (πατέντα MOTTURA) ειδικά κατασκευασμένο να αντέχει στα 
τρυπήματα. Επιπλέον το DEFENDER είναι προσαρμοσμένο σε ειδική εξελάσιμη μαγγανέζα που καθιστά αδύνατη την αποκόλληση από το κυρίως σώμα της κλειδαριάς. Ακόμη το συγκεκριμένο DEFENDER λόγω της ειδικής κατασκευής του προστατεύει με τετραπλή μαγγανέζα την κεφαλή εισόδου του κλειδιού από εξολκέα, (διαρρηκτικό εργαλείο καταστροφής κυλίνδρων).

Το συγκεκριμένο μοντέλο κλειδαριάς είναι συμβατό σε μελλοντικές εξελίξεις των κεφαλών (κυλίνδρων) αλλάζοντας την κεφαλή πολύ εύκολα.


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036