Τοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας


 

Η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας είναι ένα παρεξηγημένο προϊόν διότι ως επί το πλείστον κρίνεται από το “περιτύλιγμα” του. Η αλήθεια είναι πως το πρώτο κριτήριο για την επιλογή μιας θωρακισμένης πόρτας είναι η εξωτερική της εμφάνιση, οι ξύλινες επενδύσεις που “ντύνουν” την πόρτα. Ο σκοπός της όμως είναι πολύ πέρα από την εμφάνισή της, είναι η ασφάλεια που παρέχει. Η ασφάλεια μιας θωρακισμένης πόρτας εξαρτάται από παραμέτρους που κάθε μία από αυτές θέλει προσεκτική μελέτη διότι παρέχει συγκεκριμένη προστασία.

 

Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση αποτελεί την μόνη παράμετρο ασφαλείας η οποία γίνεται μπροστά στα μάτια του καταναλωτή και με άμεση επιλογή του. Οι τρόποι με τους οποίους τοποθετούνται οι θωρακισμένες πόρτες χωρίζονται σε δύο. Η θωρακισμένη πόρτα βιδώνεται με ειδικές βίδες περιμετρικά ή κολλιέται με την χρήση ηλεκτροκόλλησης σε μπετονόβεργες περιμετρικά του τοίχου. Και οι δύο τρόποι εξασφαλίζουν ασφάλεια, κάποιοι προτιμούν να τοποθετούν με τον έναν και κάποιοι με τον άλλον τρόπο, ενώ ενίοτε χρησιμοποιούνται και οι δύο. Αυτό που θα πρέπει να προσεχθεί στην επιλογή της θωρακισμένης πόρτας είναι να δίνεται η δυνατότητα στον τοποθετητή να χρησιμοποιήσει είτε τον έναν, είτε τον άλλον, είτε ακόμα και τους δύο τρόπους.

Συμπερασματικά την θωρακισμένη πόρτα την συνοδεύουν μια τεχνολογία και μια σειρά μελετών που φροντίζουν να αποτρέψουν κάποιον να αποπειραθεί να εισβάλει στην κατοικία ή στο γραφείο σας. Η σωστή επιλογή λοιπόν επιφέρει και μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα ήταν καλό να δείτε την θωρακισμένη πόρτα που θα επιλέξετε χωρίς τις ξύλινες επενδύσεις της, να δείτε πέρα από το περιτύλιγμα. Το μεταλλικό μέρος της πόρτας είναι αυτό που τελικά προστατεύει, οι ξύλινες επενδύσεις απλώς το κολακεύουν.

Και μην ξεχνάτε:

Η πόρτα ασφαλείας παρέχει ασφάλεια μόνο κλειδωμένη.


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036