Γιατί είναι απαραίτητο το defender


 

Τα τελευταία χρόνια, έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα παραβίασης πορτών ασφαλείας. Η θωράκιση της περιουσίας σας είναι αναγκαία.

Με την εξέλιξη των κλειδαριών εξελίσσονται και οι κλέφτες. Αναλυτικά, στο βασικό κορμό της κλειδαριάς έχει ειδική παγίδα ώστε, σε κάθε περίπτωση παραβίασης με διαρρηκτικά εργαλεία να μπλοκάρει, καθιστώντας αδύνατη τη διάρρηξη. Διαθέτει ειδικό προστατευτικό εμπόδιο των πύρρων της κλειδαριάς έτσι ώστε, σε απόπειρα διάρρηξης με δυναμικά μέσα να αποκλείεται η υποχώρηση των πυρρών. Το ειδικό DEFENDER που προστατεύει την κεφαλή εισόδου του κλειδιού είναι πανίσχυρο σε τρυπάνια και ακόμη, είναι αδύνατη η αποκόλλησή του, λόγω της ειδικής εφαρμογής που γίνεται στην κλειδαριά χρησιμοποιώντας ειδική εξελάσιμη πλάκα μαγγανίου πάχους 2 ή και 4 mm (διπλή πλάκα). Σε περίπτωση κοπής του DEFENDER με κοπτικά εργαλεία, η παραμικρή δόνηση της κεφαλής μπλοκάρει σε ειδικό σημείο την κλειδαριά.

Σας ενημερώνουμε ότι για πελάτες παλαιότερων ετών που έχουν κλειδαριές με κλειδί χρηματοκιβωτίου, οποιουδήποτε εργοστασίου, καλό θα ήταν να αναβαθμίσουν την κλειδαριά τους προς αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων.
Επισκεφτείτε τη SIAMO για να δείτε διαφορετικές κατασκευές στη θωράκιση και να ενημερωθείτε καλύτερα για την ποιότητα των κλειδαριών υψηλής ασφαλείας.

 

 


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036