Κλειδαριες Ασφαλειας

Κλειδαριές Θυρών Ασφαλείας (Νέας Γενιάς Γραναζωτές)

 1. Κλειδαριές ασφαλείας Μottura μονές, διπλές, ηλεκτρονικές, ηλεκτρομηχανικές νέας γενιάς με γραναζωτό και αθόρυβο σύστημα ολίσθησης πύρρων κλειδώματος.

   

 2. Σε όλα τα μοντέλα κλειδαριών Μottura που χρησιμοποιεί η εταιρεία SIAMO υπάρχουν ενσωματωμένες διπλές παγίδες στο κυρίως σώμα της κλειδαριάς με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι πύρροι κλειδώματος αυτόματα σε προσπάθεια διάρρηξης ή σπασίματος του κυλίνδρου ή αφαίρεσης του Defender.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο οι κλειδαριές Μottura έχουν την παγίδα μπλοκαρίσματος στο εσωτερικό μέρος της κλειδαριάς και μακριά από τη θέση του κυλίνδρου και του Defender.

   

 3. Στη SIAMO χρησιμοποιούμε συγκεκριμένα μοντέλα κλειδαριών:

   

 4. 1)     Α. Mottura Q – μονή

           Β. Mottura Q – διπλή (δυο μοντέλα) (δείτε Διπλές Κλειδαριές Ασφαλείας)

           Γ. Αuto Lock Gear – ηλεκτρονική (δείτε Αυτόματες Ηλεκτρομηχανικές και Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Ασφαλείας).

   

 5.  


 6.  

 7. 2)      Κυλίνδροι Υψηλής Ασφαλείας (δείτε Κυλίνδρους Υψηλής Ασφαλείας)

            Α.  CES WSM ( νέο μοντέλο- αποκλειστικότητα SIAMO)

            Β.  CES  DM 5 (νέο μοντέλο - αποκλειστικότητα SIAMO)

            Γ.  MOTTURA CHAMPION PRO (αποκλειστικό προστατευόμενο προφίλ SIAMO)

            Δ.  ST 8 (αποκλειστικό προστατευόμενο προφίλ SIAMO)

 8.           E.  Hλεκτρονικοί κύλινδροι
 9.   Όλοι οι κύλινδροι έχουν κάρτα ιδιοκτησίας αντιγραφής κλειδιών και προδιαγραφές αντιδιάρρηξης antipicking, antibumbing, anti impression. Αντίγραφα κλειδιών παράγονται μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας και αποκλειστικά από την SIAMO.


 10.  

 11. 3) DEFENDER original με κωνική βάση, ειδικά τοποθετημένο ώστε να είναι αδύνατη η αφαίρεση με κοχλίες, σωλήνες και εξολκείς.

  (δείτε Defender)


Στη SIAMO θωρακίζουμε την κλειδαριά με ειδικό τρόπο (Siamo Top System) και σε συνδυασμό με την θωράκιση της πόρτας είναι αδύνατη η αποκόλληση του defender και η προσβολή της κλειδαριάς.


Οι κλειδαριές νέας γενιάς αντικαθιστούν χωρίς κανένα πρόβλημα τις κλειδαριές τύπου χρηματοκιβωτίου που υπάρχουν σε πόρτες ασφαλείας παρελθόντων ετών αναβαθμίζοντας την ασφάλεια.

Στη SIAMO υπάρχει ειδκό τεχνικό τμήμα που ασχολείται με την αλλαγή κλειδαριών σε οποιαδήποτε πόρτα ασφαλείας απ όπου και αν προέρχεται.

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σχεδιασμός - κατασκευή αποκλειστικά από η SIAMO

Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036