Εταιρεία

Η εταιρεία SIAMO ιδρύθηκε το 1977 από τους αδελφούς Βασίλη και Χρήστο Σιάμο.

  Ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή θωρακισμένων προϊόντων ασφαλείας, χρηματοκιβώτια και ειδικές κατασκευές που αφορούν την ασφάλεια - συστηματα ασφαλειας. 

 Έχει ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα (μεταξύ Οινοφύτων και Θήβας) και ιδιόκτητους εκθεσιακούς χώρους στην Αθήνα για την προβολή των προϊόντων που παράγει καθώς επίσης και επίσημους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα.

 Η SIAMO τόλμησε και πρωτοπόρησε το 1979 κατασκευάζοντας την πρώτη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας στη Ελλάδα κόντρα στα δεδομένα της εποχής των εισαγόμενων προϊόντων.

 Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που κατασκεύασε και εμφάνισε πέντε διαφορετικά μοντέλα θωρακίσεων (εκ των υστέρων ονομάστηκαν κλάσεις), δείγμα γνώσεων και πιστής εφαρμογής κανόνων.

 Εφαρμόζοντας πιστά τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς η SIAMO δημιούργησε πρωτότυπες κατασκευές σεβόμενοι πάντα τα πρότυπα EN 1627.1 – EN 1522 – EN1523 και ΕΝ 11443.

 Στη 35ετή διαδρομή της η SIAMO πιστοποιήθηκε κατ’ επανάληψη με ISO σε σχεδιασμό – κατασκευή και αυτοπαράδοση των προϊόντων που παράγει καθώς επίσης και με πιστοποίηση κλάσεων και αλεξίσφαιρων θυρών ασφαλείας FB4NS και FB6NS.

 

 Η εργαστηριακή ομάδα της SIAMO είναι η πρώτη που τόλμησε το 2007  να ανακοινώσει το αποτέλεσμα ερευνών σε συνεργασία με επιφανείς τεχνικούς, μέλη του E.L.F., ότι οι κλειδαριές ασφαλείας με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου δεν είναι πλέον αξιόπιστες αναγκάζοντας πολλούς κατασκευαστές κλειδαριών, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι μόνο, σε ριζική αναβάθμιση. 

 Στη SIAMO από τις αρχές του 2011 συγκροτήθηκε ειδική ομάδα από τεχνολόγους εφαρμοστές, εκπαιδευμένους σε οίκους του εξωτερικού στο τομέα των ηλεκτρονικών – ηλεκτρομηχανικών και βιομετρικών κλειδαριών, τις οποίες και εφάρμοσε σε όλα τα μοντέλα θωρακισμένων θυρών ασφαλείας που παράγει.

 

 Στη SIAMO πιστεύουμε ότι η εξέλιξη των κλειδαριών εξελίσσει και τους κλέφτες, και συνεχώς αναβαθμιζόμαστε.

 Μόνιμη φιλοσοφία μας είναι, ποτέ μεγάλα λόγια αλλά αποτελέσματα και εκ του αποτελέσματος όλα κρίνονται.


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036