Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ

 


Βρήκαμε στην αγορά πόρτες ασφαλέιας που πωλούνται τοποθετημένες 350 ή 400 ή 450 και 500 ευρώ μαζί με το Φ.Π.Α.. Γιατί να αγοράσουμε μια πόρτα SIAMO που είναι ακριβότερη .

Με ευθύνη των όσων λέμε και γράφουμε από τη SIAMO απαντούμε:

Στη SIAMO μπορούμε να παράγουμε με την ίδια αξία, ίσως και φθηνότερα, πόρτες και να τις ονομάσουμε ασφαλείας, να υποσχόμεθα δια βίου εγγυήσεις και πάρα πολλά άλλα.

Επειδή όμως οποιοσδήποτε μπορεί να σκεφτεί ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα, απαντάμε με τα παρακάτω παραδείγματα και δεχόμαστε πάντα διάλογο και κριτική βάση τους κανόνες που ισχύουν για τα παθητικά συστήματα ασφαλείας που ανήκουν και οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.


 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΟ

 

  Ας αρχίσουμε από μια πόρτα ασφαλείας που βρήκατε στην αγορά με 550 ευρώ τοποθετημένη με το ΦΠΑ στα μέτρα του σπιτιού σας.

 

1) Πρώτα κάνουμε αφαίρεση του ΦΠΑ 23 %.

 

2) Πόσo αξίζει το μεταλλικό μέρος της πόρτας – οι μεντεσέδες και ο αεροφράχτης. (Πάχος μετάλλων πόρτας – λειτουργικότητα των μεντεσέδων)

 

3) Πόσο αξίζει η κλειδαριά - ποιάς τεχνολογίας είναι - πως προστατεύεται. (Οι κλειδαριές νέας τεχνολογίας με προστατευόμενο προφίλ κλειδιού και παγίδες που αντιστέκονται στις σύγχρονες μεθόδους διάρρηξης, picking & bumping, είναι αρκετά ακριβές και χρησιμοποιούνται από σοβαρούς κατασκευαστές θωρακισμένων θυρών λόγο κόστους και σίγουρα γνώστες στις κλειδαριές υψηλής ασφαλείας.)(βλέπε ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ).

 

4) Πόσο στοιχίζει η προστασία της κλειδαριάς στα δυναμικά μέσα διάρρηξης. Στην Ελλάδα το αυτονόητο το ονομάσαμε διπλή θωράκιση και καλυμμένοι κάτω από αυτή τη λέξη (διπλή θωράκιση) και παραβλέποντας όλους τους άλλους κανόνες ασφαλείας: τη θωράκιση-πάχος μετάλλων, τις κλειδαριές, την ειδική προστασία που επιβάλλεται στο χώρο των κλειδαριών για να αντέχουν στα σύγχρονα κοπτικά και δυναμικά αυτοφορτιζόμενα εργαλεία.

 

5) Πόσο στοιχίζει ένα original DEFENDER.(βλέπε DEFENDER)

 

6) Πόσο κοστίζουν οι επενδύσεις μιας πόρτας και τα πρόσθετα περβάζια και κάσα.

 

7) Πόσο κοστίζει μια σωστή τοποθέτηση. (Από ειδικευμένους και εχέμυθους τεχνικούς)

 

8) Πόσο κοστίζουν οι χειρολαβές έξω και μέσα και ένα μάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές.

 

9) Ποιο είναι το ελάχιστο μικτό κέρδος της επιχείρησης ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί και να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστεί.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από την διαχρονική εμπειρία μας μια φθηνή πόρτα ασφαλείας που μπορεί να διαρρηχθεί, μας στοιχίζει πολύ ακριβά. Και έχουμε πάρα πολλά φωτογραφημένα παραδείγματα.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

 

Κάντε μια έρευνα αγοράς πόσο στοιχίζει μια ξύλινη μεσόπορτα αξιοπρεπής με μια απλή κλειδαριά, λουστραρισμένη και τοποθετημένη και θα διαπιστώσετε ότι κατά μέσο όρο βρίσκεται στα 250 έως 400 ευρώ.

 

  Τώρα πως γίνεται μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας να αξίζει το ίδιο με μια ξύλινη μεσόπορτα μέσης ποιότητας ας το προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές θωρακισμένων θυρών ασφαλείας .

 

Από τη SIAMO σας λέμε με απόλυτη ειλικρίνεια και τηρώντας πάντα υψηλά την ηθική επί των πωλήσεων, δεν θα συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους ανταγωνιστικά παιχνίδια που είναι σε βάρος της ποιότητας – της ασφάλειας, σε βάρος των υποψήφιων αγοραστών και σε βάρος του ονόματος μας.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΑΜΟΣ


Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 770

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/siamo/public_html/library/Zend/Locale/Format.php on line 1036